VIP*

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

VIP*
VIP*
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Tutorial Caractere

VIP* :: Jocuri ::   :: Metin2 :: Tutoriale

In jos

Tutorial Caractere Empty Tutorial Caractere

Mesaj Scris de SiLvErYo Mar Dec 14, 2010 7:19 pm

Warrior(Razboinic)Razboinicii, datorita abilitatilor armurilor lor puternice, au un rol important in lupta corp la corp. Aspiratiile lor vin mai ales din puterea fizica si din spiritul lor calm si echilibrat.
Depinde si de magi sunt 2 tipuri body(corp) mental.Razboinici care sunt pe corp sunt foarte buni lupta pvp player vs player au foarte mult atack dar au o slabiciune cresk mai greu din cauza ca nu au defensiva.
Magia MENTAL:Ea este importanta pentru a creste in lvl pvm player vs monstru el are o mare defensiva cand foloseste corp rezistent are si o slabiciune el avand defensiva
prea mare se misca foarte greu cand foloseste corp rezistent dar cnd isi face magiile P il bate pe warrior pe corp asta stiu din propria exp P ce ins:Sunt trei nivele de magi prima e M 2:G 3:P trb sa le creste pana le faci G cu niste anumite carti care pica din metine(pietre) cand vrei sa evoluezi skilul sa il faci P trb sa ai soul stone care este foarte scump(Atentie Poti avea G cand faci M10 Si P cand ai G10) cam atat despre warrior la razboinic foarte important la status adik cand umpli o bila dai C si iti apare vit int str dex la razboinic pe corp trb vit 3 str 2 tot asa si la mental trb 3 str 2 vit

Ninja:Ninja sunt asasini profesionisti, ei pot ataca prin ambuscada. Poarta numai armuri usoare pentru a mentine viteza si mobilitatea.

Dedicati abilitatilor lor, Ninja sunt maestrii in luptele cu pumnalul cat si cu arcul.

Pentru lupta corp la corp ninja este foarte bun in lupta cu arcul,arcul are cel mai mare dmg(atack)dintre toate.Ninja poate folosi daggere(cutite),sabi si arcul.

La magi poti sa te faci pe arc ori pe blade.Cand vrei sa cresti bn mai vine te faci pe blade dar sfatu meu e asa fate pe blade pana la lvl 30 apoi te faci pe arc si le faci lure adik aduni monstri la bo care sunt in valley(vale) la punctele de sts trb sa ai daca esti pe arc trb 3 dex 2 vit pentru ca are nev de dexteritate pentru fuga si ca sa nu ii ia foarte mult la viata si in duel el are foarte mare nev de dex daca este pe arc deoarece el fugind cu arcu 2,3 tot ii prinde cel cu care face duel asa ca sa loveasca sa il puna la pamant nu trb sa ii ia frt mult.

Shaman:Samanii sunt intelepti si folosesc Farmecele si Magia. Intr-o lupta sau in apararea unui camarad, puterile lor mistice sunt foarte eficace.

Dedicati abilitatilor lor, Samanii sunt maestrii in intensificarea damage-ului din timpul atacului si in tamaduirea rapida sau in sustinerea vrajilor.
Acesti shamani sunt foarte buni in lupta pvm sfatul meu la shaman este te faci pe dragon parerea mea da voi faceti cum vreti la lvl 30 te duci la bo si intr aveti nev de buff si warriori au mare nev buff(marirea tacurilor pe cel care il folosesti) la asta trb vita si int daca te faci buffer iti trb mult int daca te faci pe magie healing nu mai dai nici un buff cresti singur deoarece pe healing ai un skill(magie) care iti da viata deci daca monstru iti ia 1k poti sa il refaci la loc la heal trb int si vit 3 int 2 vit mare atentie faceti M primu magia care iti da viata mare atentie.

ULTIMU

SURa el este cel mai puternic caracter din toti sfatul meu daca te faci sura fata pe arme ca sa cresti si apoi daca u vrei la lvl 30 te faci pe magie neagra magia neagra este foarte buna la duel cand folosesti flama ataca singura eu de ex am avut un sura pe arme in ctva luni fara inel de exp am fakt 57 si dupa un timp sura pe arme dupa ce fak G sau P bate orice caracter pentru ca el le are pe toate defensiva si atack va sfatuiessc la sura folositi vit si int la are 3 vit 2 int la magie neagra 3 int 2 vit pentru ca skilurile pe magie neagra au nev de sp ca se consuma va multumesc By SiLvErYo
SiLvErYo
SiLvErYo
Moderator
Moderator

Nume Nume : Ogres
Varsta Varsta : 44
Mesaje Mesaje : 8
Puncte Puncte : 5116
Reputatie Reputatie : 0
Inscris Inscris : 13/12/2010
Locatie Locatie : Bucuresti
Ocupatie Ocupatie : elev